måndag 12 april 2010

Väntat seger för Atleterna

Det blev som väntat en klar seger mot Örebro Sportklubb och nu har GAIS plötsligt placerat sig på sjätte plats i allsvenskan. Så långt uppe var det länge sedan Atleterna befann sig. Tyvärr säger det väl mer om den överlag tämligen skrala kvalitén på lagen i serien än att just GAIS skulle spela ovanligt bra. Men en vinst är ju en vinst och jag tror att jag väntar till nästa omgång med att kräva tränare Axéns avgång.

Nu siktar vi istället mot det allsvenska guldet - det första sedan 1954 för övrigt.

I övrigt präglas stan av det stora toppmötet borta vid Convention Center vid New York Avenue och 11:e gatan. Runt tio kvarter är avspärrade och stängda för vanliga dödliga. Vi cyklade över i förmiddags och kollade läget. Jag kan rapportera att det var en väldig massa poliser och en väldig massa TV-reportrar på plats. Dessutom både Reinfeldt och Bildt.

I övrigt ytterligare en finfin dag i Distriktet. Runt 23 grader och en mild och stilla ostlig bris. Hemlagad pizza till middag - med extra mycket rågmjöl i degen. Till detta avnjöts ett par glas kall äppeljuice utspätt med vatten.

Kvällen ägnades bland annat till att försöka leta reda på Röde Orm av Frans G Bengtsson i bokhyllor och i kartonger i källaren. Förgäves, tyvärr. Lämnade antagligen kvar boken back home in Sweden. Hittade dock en massa annat kul i källaren. Plus mängder av damm och spindlar.

För att i någon mån skänka en smula himmelsk rättvisa kommer här en något coolare Lou Reed (om än uppenbarligen lite fryntlig av någon substans), jämfört med gårdagens pinsamma klipp:

Inga kommentarer: