lördag 24 april 2010

Matchens lirare

Fotbollsmatch för Lillebror i dag, lördag och som vanligt var det i hög grad oklart vad slutställningen blev. Jag skulle gissa omkring 9-3 till Penguins. Men grabben gjorde fyra mål och ett målpass så han var hur nöjd som helst. Som vanligt var Big Brother och jag trogen hejarklack. Syster Yster var hemma och slappade. Hustrun jobbade.

Löradeg i Georgetown har annars präglats av den årliga Open House Tour. Ett antal av de finare kåkarna öppnar sina dörrar för nyfikna, som var och en betalt 50 bucks för nöjet att få se hur rika människor bor och har det. Pengarna går till välgörande ändamål, så det är ju vackert. Ett par kåkar på vår gata ingick i turen och det har varit en strid ström besökare här hela dagen.

Lördagseftermiddagen ägnade vi åt lokal shopping. Vi gick ut för att köpa nya skor till Big Brother och kom hem med nya skor till Syster Yster samt ett sexpack Sam Adams till mig.

Så det kan bli.

Capitals (NHL-hockey) förlorade gårdagens slutspelsmatch mot Montreal, men har fortfarande chansen att avgöra i nästa match. Det tror jag dom gör. Och i morgon spelar GAIS mot Kalmar FF. Dessa småländska bönder brukar vara både ettriga och tuffa att möta, vana som de är att odla den steniga och karga jorden i Kalmar län (jag vet för jag är född där). Så det blir nog svårt. Törs jag hoppas på 1-1?

1 kommentar:

Werner sa...

Inte illa tippat 2-2 blev det, men det verkar som GAIS får byta tröjor: svarta med vita ränder. Tungt att spela med fotboja också.