måndag 19 april 2010

Överlevde tandläkarbesöket

Våra kära besökare Johanna och Rickard med tillhörande barn åkte iväg till Florida i dag och ska vara där i tio dagar. Sedan återkommer dom till Distriktet över en helg för vidare transport till Stockholm, Sweden.

Jag hade inte haft något emot att åka till Florida själv, men jag ska inte klaga. Det är fortsatt fint vårväder här i DC, med temperaturer på drygt 20 grader under dagarna. Dessutom hinns det inte med någon semester just nu. Massor av jobb väntar på att bli gjort. Fast ett jobb mindre blev det plötsligt i morse. Jag hade planerat att bevaka ett seminarium om medicinsk forskning på House of Sweden på torsdag. Men hela kalaset är inställt. Orsak? Den isländska askan förstås.

Jag överlevde tandläkarbesöket i morse, men fick naturligtvis en skarp tillsägelse att gå och dra ut de där visdomständerna snarast. Dr. Gluck skrev en ny remiss till en specialist och meddelade även att en gammal amalgam-fyllning håller på att spränga sönder en tand. Så det blir en ny krona, med något slags material som förhoppningsvis är bättre. För detta besked och för en smärtsam tandrengöring (antagligen ett straff för den uteblivna visdomstands-utdragningen) fick jag betala 227 bucks.

Det känns alltid lika roligt att betala stora summor för nöjet att bli plågad.

Men det gäller väl att lära sig att älska smärta.

Nu ska jag ut på en löparrunda och samtidigt passa på att hämta Big Brother, som är på sin träning.

2 kommentarer:

Anna Karin sa...

Låt inte någon röra dina visdomständer. Byt tandläkare!

En tandläkare (INTE någon i släkten) försökte tvinga mig att dra ut en visdomstand någon gång på 70-talet.
Den är fortfarande kvar och gör alls inget väsen av sig. Så det så.

Hanna sa...

Och jag var hos en tandläkare här som ville byta ut en lagning. Icke! Jag följer ditt (tidigare) koncept och byter tandläkare.