söndag 18 april 2010

En olycka kommer sällan ensam

Jaja. Det var en tämligen skralt och pinsamt att förlora mot svärfars bollklubb från Halmstad med 3-0. Jag antar att jag kommer att få höra talas om den här matchen ett antal gånger framöver. GAIS spelade enligt uppgift hyfsat i första halvlek och tappade sedan det mesta i andra. En horribelt felbedömd straff spelade naturligtvis också in. Jag såg inte situationen själv, men jag litar naturligtvis helt på mina grönsvarta källor när det gäller bedömningen. Det finns bara ett ord: justitiemord.

Och som om inte detta skulle räcka och bli över, så upptäckte jag nu i kväll att jag ska till tandläkaren i morgon bitti. Dr. Glück kommer att strimla mig längs med fotknölarna för att jag inte gjort som han sa och dragit ut mina fyra visdomdtänder.

Jag bävar. Man tjafsar inte med en tandläkare som heter Doktor Glädje och som har sina rötter i Transylvanien, Rumänien... Detta kan bli mitt sista blogginlägg.

I övrigt har denna helg förflutit som sig bör med lagoma mängder av det ena och det andra. I dag åkte vi till Capitol Hill och gick på Eastern Market. Den gamla saluhallen, som brann för några år sedan, är nu färdigrenoverad och öppnad. Trevligt.

2 kommentarer:

Anders sa...

Nejdå, jag ska inte tjata om HBK:s storseger över GAIS. Jag var ju själv där och såg hur det gick till. Men jag har ramat in biljetten och lagt fram matchprogrammet. Välkommen!

Peter sa...

Ser verkligen fram emot det!