torsdag 15 april 2010

På flykt undan molnet

Våra vänner Johanna och Rickard flydde undan Islandsmolnet i sista stund och lyckades ta sig över Atlanten med sina två döttrar. Nu söker de vulkan-asyl här på andra sidan. Den trygga sidan. Det är andra gången de är hos oss och hälsar på och det är lika himla kul varje gång. Och de hade med sig massor av smågodis och dessutom en gigantisk bunt Kalle Anka-pockets till kidsen.

Annars har naturligtvis dagen präglats av den andra raka GAIS-segern. Denna gången mot Gefle, 2-1 på hemmaplan. Mål av kapten Lundgren och Wonderboy. Nu ligger vi femma i serien.

Observerar ni möjligen att jag använder ordet "vi" i medgång och "dom" i motgång? Måste vara något freudianskt.

Det gick inte lika bra för Caps (jag snackar ishockey här). Dom förlorade första slutspelsmatchen i kväll mot Montreal Canadiens.

2 kommentarer:

Werner sa...

Kom igen. Börja inte analysera dig själv och dina GAIS-känslor. Om en segermatch innebär att du drömmer om serieseger så måste två innebära seger i Champions League! Om HBK spelar på söndag som de gjorde när jag såg den mot Listerlandet i söndags så är det risk för ett glädjerus till för din del. Njut av våren och GAIS.

Taina sa...

Min kompis blev (kanske sitter hon där än) kvar på Dusseldorfs flygplats och trodde att att de skämtade med henne när de berättade om orsaken till alla indragna flighter....