torsdag 23 december 2010

Merry Christmas, everyone!

Så har det då åter blivit dags att önska alla tusentals läsare av denna anspråkslösa blogg en riktigt härlig jul!

Or, as we say over here: Happy Holidays!

God jul särskilt till mor och far däruppe i himlen och till äldste sonen, som lyckligt tagit sig fram genom det svenska snökaoset och nu befinner sig på västkusten.

Tre av mina kids med två pepparkakshus.

Julpusslet är klart!

5 kommentarer:

Werner sa...

Hur är julstämningen? Här har vi en riktig jul med massor av snö och -15 så julkänslan infinner sig lätt. Firar ni en sann amerikansk eller svensk jul? Eller en mix? Hur blir det nu med trivselvikten med julmat och din fantastiska svärmor i köket? Väntar på rapport.
God Jul till er alla önskar Ture med familj.

Grekland nu sa...

Goda och mysiga juldagar tillsammans med familjen önskar jag er därborta på andra sidan Atlanten! Och ett nytt år med många blogginlägg...

Peter sa...

Werner: Trivselvikten är på klar uppgång, det blir ett tufft uppvaknande efter jul... Det blir en svensk jul, med firande på julafton, julklappar på sen eftermiddag och klassisk julmat (minus skinkan). Härligt med en vit jul och knarrande snö back home. Här är det i stort sett snöfritt, men en elak kall vind kyler ner rejält. God Jul till er alla!

Tack detsamma, Ingabritt! Jag ser fram mot att läsa dina berättelser och iakttagelser från Grekland även nästa år - God Jul!

Karin sa...

Från oss alla till er alla: En riktigt GOD JUL! Tänker på er! KRAM

Hanna sa...

Och FELIZ NATAL ropar vi har nerifran ocksa!
Stora kramar fran Hanna o ovriga brasseganget