lördag 25 december 2010

Vi drar till New Orleans

Vi har haft en fantastiskt trevlig julafton och dito juldag. Kort sammanfattning:

Traditionell julaftonspromenad genom Dumbarton Oaks och längs Embassy Row i kyligt men klart väder.

Mat, mat och mat... Otroligt gott i otroliga mängder. Inklusive julegröt!

Julklappar? Jajamen. Själv fick jag bland annat en jättefin keps, som påminner om min gamla favvokeps, den fiskarkeps som jag köpte i Bretagne för drygt fem år sedan och som jag glömde på en tunnebanevagn i Stockholm något år senare. Och sedan fick jag en jättebra kikare, så nu blir det fågelskådning så det står härliga till!

Ungarna fick en elektronisk pryl, ett TV-spel som heter xbox kinect (tror jag) och som är jättekul eftersom det bygger på att man hoppar och dansar och rör på sig en massa. En succé för alla åldrar, kan jag intyga efter att ha spelat bowling och dansat disco...

Ja, och så en massa annat smått och gott till alla och envar.

Juldagen ägnades åt städning efter julafton, lite fågelskådning med nya kikaren samt en hejdundrande middag med 15 personer här hemma. Väldigt trevlig och väldigt mycket av allting.

Nu drar vi till New Orleans i morgon bitti. Så det kanske blir en aning händelsefattigt på bloggen i några dagar. Men var så säkra, jag återkommer inom kort. Och då blir det säkert även en bildkavalkad både från julfirandet och julresan.

1 kommentar:

Ulf. sa...

Tack igen för den goda maten, sällskapet och dansen! Ha det super i New Orleans!