torsdag 17 mars 2011

Vi drar på Spring Break!

Dagen har varit präglad av grönt. När jag cyklade förbi Vita Huset i dag så var vattnet i fontänen grönfärgat och på stan såg jag massor av grönklädda människor.

Dessutom håller våren på att explodera i gröna nyanser - och i allehanda andra färger. De senaste dagarnas värme (över 20 grader i dag) har gjort att det växer så det knakar. Träd och buskar står i blom, knoppar brister, gröna blad sticker fram i rabatter...

Äldste sonen var ute och gick på stan halva dagen och kom tillbaka vackert solbränd. Själv jobbade jag mest, men hann med den nämnda cykelturen och en snabb träff med sonen på eftermiddagen.

På kvällen stack vi till skolans S:t Patrickfirande. Kalaset gick inte helt oväntat i en grön nyans.

I morgon sticker vi på en liten vårtur ner till Florida, två av tre hemmavarande kids har spring break. Så det kan bli lite si och så med bloggandet den närmaste tiden, men det är inte omöjligt att jag skriver några rapporter där nerifrån också. Enligt senaste väderleksrapporten kommer vi att ha mellan 26 och 30 grader varmt på vår semester. Det blir nog några dopp i poolen. Och sannolikt även i havet.

Take care så länge.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hoppas ni får det riktigt skönt!! Och så känns det ju bra att vi är lite, lite närmare varandra ett tag...
Stora kramar till hela familjen!

Karin sa...

Hoppas ni får en härlig vårsemester! önskar Vita Bandet