söndag 1 maj 2011

Bråda dagar i Distriktet

Det händer mycket skoj just nu och tiden för bloggande är knapp. Fredagen och lördagen liksom bara försvann. Syster Yster var på en större baluns i fredags kväll medan vi andra led framför TV:n när Caps förlorade första semin mot Tampa Bay.

I lördags gick Lillebror och jag upp i ottan. hans fotbollsmatch började 8:15... Vad resultatet blev är i vanlig ordning en smula oklart med ungefär 3-1 till Penguins (Lillebrors lag) verkar rimligt. Han själv spelade väldigt bra, men var upprörd över att hans mål, en riktig stänkare som gick stolpe in, blev bortdömt av någon obegriplig anledning.

Sedan åkte vi och hämtade barnens kompisar från Boston, Charlie och Mary, som tillbringade hela lördagen hemme hos oss medan pappa John var på konferens och mamma Barbara hälsade på i Vita Huset.

När eftermiddagen så övergick i kväll så dök de upp tillsammans med ytterligare ett gäng middagsgäster. Barnen serverades hamburgare grillade till perfektion av Johan och vi vuxna åt marinerad och stekt kycklig med klyftpotatis. Himla gott.

Vi kom inte i säng förrän framåt småtimmarna. Men det hindrade oss inte från att ge oss ut till Great Falls tillsammans med kompisen Tom och hans son Simon i morse och kolla in det vilda och rytande vattenfallet. Potomac innehåller fortfarande ovanligt stora vattenmängder.

Nu ska jag iväg med Lillebror, det är dags för hans fotbollsträning. Själv tänkte jag passa på att springa en runda. I kväll ser vi fram mot att Caps vinner den andra semifinalen...

Här är lite bilder från de senaste dagarna:


Grillmästaren Johan pratar allvar med två gentlemen i samband med gårdagens festligheter på bakgården.


Två snygga och coola pojkar.


Polaren Tom kollade in vattenfallet.


Tre snyggingar; Syster Yster, Lillebror och Toms grabb Simon.


En bild till från gårdagens mingel.


Precis som de stora grabbarna så tackar lagen varandra efter matchen.


Inga kommentarer: