måndag 16 maj 2011

Många åtaganden så här års

Det är bråda dagar nu. Tre kids i tre olika skolor kräver sin tribut. Förra veckan hade vi appreciations week, där vi leverade lunch till lärarna på vår fattiga kommunala skola. Sedan var det Progressive Dinner i lördags. I dag bjöd vi ytterligare lärare på lunch. På onsdag ska vi bjuda på frukost. Och nästa måndag ska vi leverera dessert till Big Brothers skola.

Det gäller att hålla koll på alla åtaganden. I dag höll jag på att missa lunchen, kom på att jag lovat att leverera fyra sallader och två baguetter några minuter före maten skulle vara på plats...

Annars denna dag? Hustrun och jag gick på kvartssamtal (Parent Conference) på Lillebrors skola och pratade med hans lärare. Vi fick höra att:

1. Alla tjejer (typ) i hans klass "have a crush on him".
2. Alla killar vill vara hans kompis.
3. Att han är jättesnäll och omtänksam och trevlig mot alla.
4. Det går jättebra för honom i skolan.

Kort sagt, det finns all anledning att vara stolt över grabben.

I övrigt: Ömsom sol, ömsom åska och spöregn. Syster Yster har inlett några temaveckor i gymnastiken som ska ägnas åt den märkliga sporten lacrosse, som utövas med håvar och en boll. Det är en förvånansvärt stor sport här i USA, av någon obegriplig anledning. Men det kanske är hur kul som helst, vad vet jag.

Musrapport: Inga spår av några husmusterrorister de senaste tre dagarna. Inga möss i fällorna heller.

Stortårapport: Fortfarande ont. Ingen löpning.

Inga kommentarer: