torsdag 22 december 2011

Brorsan och jag fixade lite kvalitetstid

Brorsan och jag fixade lite quality time i morse och stack till Ikea Woodbridge tillsammans för att riktigt få rå om varandra. Mycket trevligt. Det är verkligen inte särskilt ofta vi träffas på tu man hand. Det blev en del snack om gamla tider och om föräldrarna förstås.

Själva Ikea-besöket var väl måttligt intressant. Lite ljus, lite servetter och - naturligtvis - den allmänna besvikelsen över det numera ack så skrala utbudet av svenska matvaror.

Sedan åkte vi hem. Brodern återbördades med familjen och ägnade resten av dagen åt turistande på sta'n - vilket rimligen bör ha varit rätt trevligt med tanke på att det varit runt 17-18 grader och sol en stor del av dagen.

Själv satte jag mig framför datamaskinen och skrev på ett rapportavsnitt som jag bör vara klar med i mellandagarna. Inte särskilt vältajmat, men det är bara att bryta ihop och komma igen.

Delar av gänget stack och handlade på eftermiddagen. Jag tror att det mesta av julklappsinköpen nu är avklarade (bara maten kvar - det får bli i morgon). Sedan stack ett delvis annat gäng till Kennedy Center och en konsert där, medan Big Brother och jag hämtade pizza åt allihop.

Dan före dan för dopparedan redan. Värst vad fort tiden går.

Inga kommentarer: