torsdag 14 maj 2009

Skolparty med åskrisk

Skolan hade party i kväll, i 28-gradig värme och med åskan och regnet hängande i luften. Som tur var höll sig ovädret borta ända fram till att partyt klingade av framåt åttatiden. Just nu blixtrar det och ösregnar utanför mitt skrivbordsfönster. Se bilder från festen här nedan.

Big Brother är ute på en tvådagars fieldtrip med sin skola och hustrun sa precis att hon hoppades att dom inte ligger i tält i det här vädret. De skulle tydligen sova över på skolan om det blev för blött, något alla kidsen verkade hoppas på...

Själv har jag spelat tennis med Bob en förmiddagstimme, skrivit på mina romaner samt ägnat mig åt diverse normala hushållsgöromål.

Vi ser alla fram emot lördag - för då kommer han... Den store storebrodern. Gissa om han är efterlängtad!

Vår kompis Pete (till vänster) med sitt bluesband. De lirade på skolfesten nu i kväll.

Inne i skolans cafeteria hade Trevor satt upp delar av sitt trumset och lät de små pröva på. Här är det Lillebror som håller takten. Syster Yster intresserad åskådare.

Och här har Trevor, som är Lillebrors stora idol och 18-årig son till några kompisar, hoppat in som batterist i Pete's band.

Kareoke fanns det också. Här är det Vic och Syster Yster som sjunger inför en jublande publik.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Underbart att se att den lille jollen får trumma på riktiga trummor och inte bara på bord, väggar, stolar, sin bröstkorg, osv. (Fast det där kanske han har slutat med nu?)
/Hanna

Peter sa...

Han spelar mest på sina burkar, vi har fixat ett low budget drum set bestående av tomma plåtburkar av diverse storlekar. Det går bra, det med...