onsdag 20 maj 2009

Vacker kajakdag

Det började med en sedvanlig morgonrusch med tre barn som levererades till två olika skolor. Sedan stack jag ut och sprang tio kilometer i den rätt kyliga men vackra morgonen.

Efter en snabb dusch stack jag ner till Bob och sedan gick vi vidare till Jack's och hyrde varsin kajak för ett par timmars paddlande längs Potomac. En fullständigt suverän tur, som inkluderade vithövdad örn, jagande fiskgjuse, massor av solande och simmande sköldpaddor, hägrar, gamar och en vacker ägretthäger som grädde på moset. Vädret var strålande och strömmen relativt tuff, så jag fick verkligen kämpa för att hinna med Bob, som är en betydligt mer van paddlare.

Eftermiddagen ägnades sedan åt sedvanliga arbetsuppgifter innan jag slog till och tvättade bilen framemot aftonen. Så nu är jag rätt slut.

Big Big Brother har utforskat stan på egen hand i dag. Han gick bland annat på både naturhistoriska och historiska. Sedan hjälpte han Lillebror med läxan och höll mig sällskap när jag tvättade bilen.

I morgon ser jag fram mot en heldagsutflykt med min gode vän Raymond, som ska ta med mig till tre vingårdar runt om i Virginia.

Håll med om att det är ett hårt liv här i Distriktet.

Inga kommentarer: