lördag 2 maj 2009

Intensiv skollördag

En arbetande bloggare på skolgården. Visst ser han trött ut? Närmast utarbetad?

Stressig lördag i Distriktet. Upp i ottan med de fem barnen som vistades i vårt hem och sedan iväg för att städa skolgården. Efter en snabb lunch var det dags för nästa skolbesök - storebrors skola firade 40 år med stort kalas. Därefter en snabb bilfärd genom stan hem till Georgetown, lagom för att se tredje perioden på TV av den första kvartsfinalen mellan Caps och Penguins. Vinst för DC med 3-2.
Sedan en snabb middag och iväg hem till kvällsaktivitet hemma hos några vänner. Inte så särskilt betungande - chips och dricka medan barnen spelade fotboll i den svala försommarkvällen.
Nu börjar klockan närma sig midnatt och det börjar bli hög tid att hitta the bed.
Den nya influensan med det märkliga namnet (former known as svininfluensan) A (H1N1) börjar kännas allt mindre akut. Några misstänkta fall har konstaterats i Distriktet så här långt, men man kan knappast prata om epidemi.
I fredags var det 1 maj, men det märktes inte här. Det var business as usual. Inte en demonstration så långt ögat nådde. Här laddar vi istället upp inför Labor Day efter sommaren.
Annars? Vädret är toppen, alla är friska och glada, träningen är obefintlig och vi ser fram mot en lång, lat och härlig söndag. Take care.

Inga kommentarer: