måndag 27 september 2010

Mycket jobb - mycket roligt

Den stressiga helgen har övergått i en stressig vecka och när hustrun och jag samordnade våra almanackor i dag, insåg vi att det är fullt upp det närmaste veckorna. Jobbgrejer och skolgrejer om vartannat, hela tiden.

Men jag ska inte klaga. Nästan allt är roligt. Nu ikväll var jag på en jobbrelaterad föreläsning. I morgon bitti ska jag intervjua en författare. I morgon kväll är det möte på Syster Ysters skola. Så rullar det på. Och i vanlig ordning jobbar min kära hustru ungefär 100 gånger mer än jag...

På onsdag lär väl GAIS förlora mot Hisingens stolthet Häcken - eller Röva som laget också kallas understundom. Det är nästan så att jag längtar efter att NHL ska köra igång så jag kan njuta av lite Caps-segrar (Capitals, hockey). Men jag kan ju trösta mig med Penguins framfart på fotbollsplanen. Lillebrors lag vinner hela tiden, även om det råder delade meningar om slutresultatet för det mesta.

Apropå fotboll så svärfar och svärmor säkert glada nu, eftersom deras Halmstads BK vann över Gefle. Därmed passerade bollklubben Atleterna i den allsvenska serien.

I övrigt har det regnat från och till hela dagen. Syster Yster och Storebror var hos ortodontisten i morse och kollade in gaddarna. Det såg bra ut, tyckte doktorn.

Inga kommentarer: