måndag 21 februari 2011

Från 20 plus till 10 minus på tre dagar

Ni får ursäkta att jag tjatar, men nu blir det väder igen. I fredags hade vi drygt 20 grader, strålande sol och ljumma vindar.

Nu, tre dagar senare, snöar det och temperaturen är på väg att rasa ner mot runt tio minusgrader. Det är lite upp och ner här i Distriktet. Men man börjar bli van.

I övrigt har vi haft en trevlig långhelg, denna måndag kallas President's Day och alla kidsen har varit lediga från sina respektive skolor. Så söndagskvällen var som en lördagskväll och vi hade några kompisar hemma på middag - och dessutom har Thomas, en skånsk-göteborgsk polare, bott hos oss i några dagar. Så vi åt och drack och hade oss.

Trevligt.

I dag har det varit mulet, regnigt och mest innevistelse. Syster Yster har haft en kompis här hela dagen och de gick iväg och käkade lunch på egen hand. Kidsen börjar bli stora...

Hustrun åkte till Wisconsin där det pågår omfattand protester mot den konservativa guvernören Scott Walkers antifackliga politik. Ni lär höra mer om detta i en radio i närheten under de närmaste dagarna (läs gärna också ett anspråklöst inägg på min "professionella" blogg).

Själv gick jag ner i gymmet bredvid värmepannan i källaren och cyklade bort några hundra av helgens intagna kalorier. Nu är det hög tid att uppsöka sängen. Det återstår att se om det blir någon skola i morgon, med tanke på det väntande snökaoset.

Inga kommentarer: