torsdag 24 februari 2011

Om bilder på bloggen

Jag vet, jag är urusel på att lägga ut bilder här på bloggen. Det går långt mellan publiceringarna - fast när det slutligen sker så är det ofta i form av den berömda ketchupeffekten. En himla massa bilder på en och samma gång.

Jag märker att många av mina vänner i bloggosfären är betydligt bättre på att lägga ut bilder mer regelbundet. Och jag tror att jag själv var flitigare i början av min bloggkarriär. Åtminstone har jag en minnesbild av att det var flera bilder för några år sedan.

Jag har inga andra förklaringar till det minskade bildflödet än ren och skär lathet. Men jag ska tag i den biten, som man säger. Jag ska försöka plåta lite mer.

Här under är i alla fall en film om en helt vanlig hämtning av Lillebror på hans skola. Tagen denna torsdag. Filmen innehåller inget annat än ren vardag. Inte mer spännande än så.

Dagen har också innehållit en teaterföreställning på Syster Ysters skola. Hustrun och jag tog en timme ledigt vid lunchtid och avnjöt dotterns agerande på Thalias tiljor. Hon är så duktig!

Inga kommentarer: