fredag 8 april 2011

Stolta föräldrar och polsk riksdag i USA

Fredag i Distriktet och alla pratar om " the shutdown". Representanthusets båda partier förhandlar om budget och kan inte komma överens. Och vid midnatt löper tiden och pengarna ut. All offentlig verksamhet i statlig regi läggs ner eftersom det plötsligt inte finns några medel att bekosta den med (med vissa undantag, t ex militären - fast de anställda får inga löner).

Det hela är helt horribelt och jag kommer oförblommerat att tänka på det gamla kära begreppet polsk riksdag.

Och då menar jag verkligen inget illa om polacker.

Jag är själv drabbad eftersom jag har ett inplanerat möte nästa vecka med det amerikanska hälsodepartementet. Som det verkar just nu så blir det inget med det. Upprörande!

Annars har denna dag bland annat ägnats åt utvecklingssamtal på Big Brothers skola. Utan att bli alltför intim kan jag avslöja att grabbens farsa är väldigt stolt. Barnen har uppenbarligen ärvt sin mors intelligens.

I morgon ser jag fram mot GAIS första allsvenska seger för säsongen. Atleterna möter Trelleborgs FF på Nya Gamla Ullevi. Jag tippar 3-0. Två mål av Santos, ett av Mårtensson, samtliga assist av Wanderson. Radions webbsändning startar kl 10, amerikansk tid.


Kusinträff i Distriktet. Hustrun och Anna fick ett par dagar innan Anna stack iväg på sin konferens.


Stolt mor med son efter utvecklingssamtal på skolan.

5 kommentarer:

Tott sa...

Vilket trevligt kusinkort!

Kusin Anna sa...

Och vilken trevlig kusinträff! Tusen tack för att jag fick bo hos er och prata igenom lätta och svåra ting. Verkligen trevligt! Kan meddela att Mandrain Oriental överträffar alla förväntningar på lyxfronten. Jag behöver inte ens vika upp lakanet till läggdags.

Peter sa...

Tott: Två utomordentligt smarta och snygga tjejer!

Anna: Tack själv, verkligen kul att du hann hälsa på oss. Lite pinsamt att Pedro glömde bort att vika upp lakanet här, bara...

anna of sweden sa...

Hej!

Nu är jag inne och kikar runt lite här hos dig.

Grattis till den duktige sonen!

Hälsar Anna i Philadelphia

Peter sa...

Tack Anna!