lördag 2 april 2011

Mycket fotboll och mycket väder

Mycket fotboll nu. I morgon är det premiär för GAIS i årets allsvenska. Klockan 8 på morgonen går matchen igång. Okristligt en söndagsmorgon. Men det är bara att masa sig upp.

Och i dag, lördag, spelade Lillebror sin första match för säsongen med sitt Penguins. Många nya spelare i laget gjorde väl att det var rätt virrigt till en början och laget låg under i pausen, men kom igång lite bättre i andra halvlek.

Enligt Lillebror vann de med 5-4. Jag vet inte om jag såg samma match, för jag tyckte att resultatet blev ett helt annat. Men sådana detaljer är ju inte så mycket att bry sig om.

Knappt hade slutsignalen gått förrän det började ösregna och vi fick springa in under ett tak i närheten och ta skydd. temperaturen sjönk med runt tio grader på några minuter och sedan började det både hagla och åska. Men vid det laget hade vi redan tagit oss hem.

Nu skiner solen igen. Det är verkligen aprilväder här i Distriktet. Vilket ju kanske inte är så konstigt eftersom det ju faktiskt är april.

Medan vi var på fotboll så åkte hustrun och Syster Yster och köpte en massa blommor till trädgården. Så nu ska här planteras!

Hur det går i morgon? Jag hoppas på 4-0, men det är ju knappast realistiskt. Vad sägs om 1-1?

Kan konstatera att svärfars bollklubb från Halmstad redan spelat sin första match. 0-0 mot Kaaamaa FF på Örjans. Just nu leder faktiskt HBK allsvenskan...


Lillebror på språng. Men var är bollen?

Inga kommentarer: