onsdag 26 oktober 2011

Den typiska amerikanska dinern - och krogen

Just nu är det bråda dagar i Distriktet. Förutom jobb och sedvanliga körningar av ungar hit och dit, så har denna dag ågnats åt två föräldramöten, inhandling av halloween-attiraljer och en del annat av större och mindre karaktär.

Mina svenska kollegor har återvänt till hemlandet efter tre intensiva dagar i den amerikanska huvudstaden. Middagen på Martin's, som jag berättade om i gårdagens inlägg, var både trevlig som god. Eftersom vi var åtta personer inalles, så fick vi inte rum i något av båsen. Däremot satt vi alldeles intill nummer sex, president Trumans bås.

Som vanligt på Martin's var det fullsatt, trångt och uppsluten stämning. Det är verkligen en väldigt typisk amerikansk krog och det blev en rolig avslutning för de svenska gästerna.

Svärmor och svärfar åkte iväg med två av sina barnbarn (tjejerna) till Tyson's i morse och stannade där en bit inpå eftermiddagen. De hade bland annat ätit frukost på en klassisk diner och svärmor sa att hon aldrig förr ätit så söt mat och aldrig förr druckit så svagt kaffe.

Helt perfekt, med andra ord. Som det ska vara på en äkta diner. Svärmor lät väldigt nöjd när hon berättade om besöket.

2 kommentarer:

Annika sa...

HAHA, ja på diners är kaffet som te...
KUL att svärmor uppskattade det hela iaf. Martins Tavern är verkligen MYSIGT. Gillar det stället så mkt.
Japp, nu är det Halloween som gäller.

Peter sa...

Jo, Martin's är ett rustikt och trevligt ställe, som dessutom ligger på lagom rummelavstånd från vårt hus - runt 200 meter...