lördag 29 oktober 2011

Senatorn och presidenten på bild

Det har varit sedvanlig Fall Fest på Lillebrors skola, vilken innebär utklädda barn, lärare och en del föräldrar (själv hade jag traditionsenligt min clownnäsa på mig), obegripligt stora mängder godis och diverse andra festligheter.

Med på partyt var svärmor och svärfar samt kusin L. Kusinen är veteran i sammanhnaget, hon var med på samma fest redan för fyra år sedan och gick rutinerat runt och beskådade spektaklet.

I övrigt att rapportera: Mycket socialt nu. Syster Yster var på skoldans i går kväll, samtidigt som hustrun och jag var på en finfin middag. Big Brother är borta på sleep over hos en kompis och ska på party i kväll, liksom dottern. Dessutom ska vi, hela gänget, vandra över till våra vänner vid Dupont Circle för en eftermiddagsfika.

Däremot blev Lillebrors fotboll inställd i morse (vilket jag var rätt tacksam för, matchstart kl 8:30) på grund av ihållande regn. Men det ska visst bli finare väder i morgon, söndag. Dock kallt.
Slutligen måste jag bara få uttrycka min djupa sympati för guddottern i Brasilien som brutit handleden. Läs mer på svägerskan blogg.


Möte på hög nivå på skolgården i går. Senator Dodd hälsade på president Obama. Only in America, kids. Only in America.




Lillebror hade tagit en snabbkurs i kirurgi. Det är han som syns i operationskläderna där i mitten.




Kusin L stötte helt oväntat på Elvis.




Vad vore Halloween utan små söta och gulliga pumpor?




Parad runt skolgården. Lillebror kom just från operationssalen.




Svenskgänget strax innan Fall Festen rullade igång.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul för kusin L att få träffa Elvis! Hälsa Lillebror att det var en mycket klädsam outfit. Kramar till er allihop!! Karin

Peter sa...

Jo, det är inte alla som får träffa the King minsann!

Hanna sa...

Harliga bilder! Vi tackar for sympatierna och jag kan meddela att din guddotter redan vant sig ganska bra vid gipset.
/H