torsdag 7 juni 2012

Bill Clinton i huset mittemot?

En till mig nära anhörig, låt oss kalla hen Bess Erwisser, meddelar att antalet rådjur faktiskt sjunker i Sweden. Tydligen mest som en följd av att antalet rävar ökat i antal. Och rävar tar de de små oskyldiga rådjursbarnen. Så rätt ska vara rätt, jag tar omedelbart tillbaka det jag påstod om en ökande rådjursstam hemmavid.

Däremot ökar antalet deers här i DC utan tvekan. Åtminstone om man får tro parktjämsten och medierna.

Låt mig också i sammanhanget förtydliga det faktum att jag förvisso inte är någon särskilt puritansk vegetarian. Faktum är att jag inte är någon vegetarian överhuvudtaget, eftersom jag äter både kyckling och fisk. Jag har varit vegan en gång i tiden, i min glada ungdom. Det höll ett år, sedan hade jag förätit mig på linser och bönor för resten av mitt liv.

Numera är jag en sansad fisk- och kycklingsätare, men intar icke kött av annan art. Jag försöker även äta upp glada kycklingar när de går att få tag på (de är så svåra att fånga in eftersom de springer fritt) (obs skämt).

I övrigt denna umderbara torsdag: Vår kompis Nina stack iväg till N Y City på morgonen. Jag var och käkade lunch på Världsbanken tillsammans med en bekant som arbetar med socialt inriktade program där, företrädesvis i fattiga områden i delar av Afrika och Latinamerika.

Dagens stora händelse var dock att Big Brother hade sin sista skoldag.

Sommarlov!

Syster Yster har två dagar kvar och stackars Lillebror en hel vecka...

(Texten fortsätter längre ner, efter bilderna som ramlade in lite konstigt)

 Veckan som gått har varit "Spirit Week" på Lillebrors skola, Först var det Backward Day...

 ...sedan var det PJ Day (pyjamasdagen)...

 ...därefter Crazy Day (i dag)...

 Jo, det är faktiskt Lillebror.

 Twin Day, som var i går. Bilderna hoppade runt lite när jag redigerande in dom. Sorry.

Slutligen: Sista dagen i nian för Big Brother. Han verkar ju inte särskilt ledsen för det. Bilden tagen kvart i åtta i morse utanför skolan. 


Kvällen präglades av att vi tjuvkikade på grannen - han med trädgården ni vet, mitt emot på gatan. En secret service-bil har nu stått på tomgång utanför huset i snart tre timmar. Vi gissar vilt om vem han har besök av. Det hetaste tipset är att det är någon av expresidenterna Clinton eller Carter. Grannen var Carters kommunikationschef under dennes tid i Vita Huset. Spännande värre...

1 kommentar:

Olle J. sa...

Tomgångskörning i tre timmar!? Det där hushåller mitt emot släpper ju med sina trädgårdsmaskiner och annat ut mer skit i luften är Rönnskärsverken!

"Bomba Bambi!" var något som en äldre man uttryckte i en fb-diskussion med en av mina bekanta häromdagen - det hetsas vilt på internet.