onsdag 30 april 2008

Brommabesök och längre att göra-lista

Några av våra bästa vänner hemma i Bromma är och hälsar på i Distriktet just nu - The Schlyters. I dag har de gjord DC by feet. Jag lämnade dom vid Thompsons Boathouse nere vid Potomac River och sedan gick de och gick de och prickade av monument efter monument. Klart imponerande. Bland annat hann de med ett besök på National Archives som jag själv inte varit på ännu. Där finns t ex Declaration of Independence i original utställt.

Muséet finns nu med på min att göra-lista, liksom en hel del andra muséer och sevärdheter som jag inte fixat ännu. Dom är ju så många. Jag skulle t ex vilja se det The US National Arboretum och botaniska trädgården vid Capitolium. Jag har inte heller sett kongressen på insidan eller Library of Congress. Eller Spionmuséet, International Spy Museum. En massa krogar, musikställen och en massa annat smått och gott finns också med på listan.

Valborg i DC gick rätt oförmärkt förbi. Enligt vad jag hört så gäller detsamma för 1 maj. Inga demonstrationer eller "Upp till kamp" i morgon, således. Och apropå klasskamp så är den senaste enkäten avslutad. Det blev en jämn kamp mellan "Jag är nöjd med min inkomst" och "Jag vill ha högre inkomst".

Ny enkät inom kort. Må väl.

The Schlyters:

Inga kommentarer: