torsdag 17 april 2008

Påvesammanfattning, ny frisyr mm

Vart tog lockarna vägen?


Helikoptrarna dånar runt i luften här i DC. Påven kör omkring i sin popemobile som en liten - men rätt gammal - iller och han har alltid ett öga på sig från ovan. Vi såg påven i sin bil i går. Han körde jättefort. Jag ska försöka publicera en film vad det lider. Tyvärr tog batteriet slut i den vanliga kameran precis när den höge vederbörande passerade. Jag vet inte hur man ska tolka det.

Annars?
  • 25 grader varmt. Här är det vattning och kortbyxor som gäller.

  • Oavgjort i derbyt. Enligt samstämmiga rapporter spelade GAIS riktigt, riktigt bra och var värda segern. Jag avvaktar med mitt krav på Pehrssons avgång.

  • Nello, vår italienske frisör några block härifrån, har klippt grabbarna i familjen. Utan att överdriva kan man väl säga att frisyrerna (rätt korta om man säger så) utlöste en del interna diskussioner i familjen. Men hår har ju en tendens att växa ut igen, så det ska väl lösa sig...

  • Capitals spelar sin fjärde slutspelsmatch just nu. Caps leder med 3-2, en period kvar.

2 kommentarer:

Werner sa...

Arma bloggare. Makterna är emot dig. Caps leder med 3-2 och förlorar med 4-3. GAIS gör en kanonmatch, skapar massor med chansser, men inga mål. Rekommenderar Strindberg som kvällslektyr, men ge inte upp.

Werner sa...

Glömde makternas tredje tecken. Slut på batteriet. Hur skall du tolka detta? Tre, säger tre tecken.
Rekommenderar tre dagars botgörelse.