måndag 14 april 2008

Nurse Joan avtackad

En bonusbild från helgens Cherry Blossom-festival. Vad vore väl en amerikansk parad på temat körsbärsblomning utan Garfield?

Skolsyrran Nurse Joan tackades av på skolgården i dag och alla fick glass. Till höger om Nurse Joan står Taylor, en av dotterns kompisar.

Våra två skolvakter. Vi har inga som helst ordningsproblem på vår skola.

Dagens lyckligaste kille. Äntligen, efter en dryg veckas väntan, kom Caps-tröjan med posten i dag, måndag. Så här der den ut bakifrån...

...och framsidan ser ut så här. Bokstaven "C" står för "Capten", det vill säga lagkapten på swedish.

Den pinsamma GAIS-matchen i går kväll, svensk tid, för(e)gås bäst med total tystnad. Så nog om det.

I dag rördes Nurse Joan, vår något märkliga skolsköterska, till tårar. Det var nämligen avtackning på skolgården och barn och föräldrar kom med blommor, avskedsbrev och presenter. Från och med torsdag ska hon jobba på en annan skola. Vi har haft några rejäla vaccinationsduster med henne (se tidigare blogginlägg). Samtidigt var hon en räddande och tröstande ängel när storebror ramlade och slog upp ett rejält sår på knäet för några månader sedan. Och hon lånade ut sin Redskins-tröja eftersom hans tröja blivit blodig. Så visst är hon en god människa, vår Syster Joan.

Dagens roligaste grej var när det lilla yrvädret till lillebror äntligen fick sin Caps-tröja. Jag har nog sällan sett honom så lyckligt - och då vet ni som känner denne man att han är väldigt lycklig nästan jämnt. Han hoppade och skuttade och tackade alla i närheten och satte naturligtvis genast på sig den och hade den sedan på resten av dagen.

1 kommentar:

Anna Karin sa...

Inte så många diskussioner om keps och mobiltelefon med sådana skolvakter.
Hälsa och gratulera till den stiliga tröjan!