tisdag 27 januari 2009

Snökaos á lá DC

Det snöar i Distriktet och en massa skolor har tvingats stänga på grund av det kaos som två, tre centimeter snö alltid ställer till med i dessa trakter. Våra skolor har dock öppet och såvitt jag kunde se vid 7:30-tiden i morse, när jag körde Big Brother till hans skola, var det inga som helst trafikproblem. Men känner jag den här stan - och om snöfallet fortsätter - så kommer säkert samtliga skolor vara stängda i morgon.

Syster Yster kämpar sig fram i det fruktansvärda snöovädret.

Lillebror fångad i en för honom typisk pose. Observera snön på trottoaren.

Skolgården var naturligtvis helt avstängd för lek på grund av de stora mängder snö som vräkt ner på morgonen.

4 kommentarer:

Karin sa...

Knäppt, tycker Hilda. Lovisa tycker att ni är lyckostar om skolorna stängs imorgon, men det borde minst vara 20 cm snö innan de stänger, tillägger hon.!Knäppt! Karin tyckte George Bush-skämtet var bäst!

Hanna sa...

JA! George Bush-skämtet var toppen!! Det var bara lite störande med den snarkande storebrorsan i bakgrunden... ;)
På Carmens dagis kan de inte vara på sin vanliga gård och leka för att den är helt isig och livsfarlig, men de får vara på baksidan av huset istället, där det inte finns en enda leksak. Så hårt är det för de stackars barnen i Sverige! För övrigt tycker jag att alla skolor och arbetsplatser i hela det här landet borde stängas pga att vi har fastnat i soppåsen. Vädret har de senaste veckorna bestått av fyra nyanser av grått, typ.
Kramar från Hanna

Veronica sa...

Oj, vad snö!?! Inte konstigt att människor betalar massor för att besöka ishotellet i Kirruna, Nog för att det är värt ett besök. Men 4000kr för att sova i ett isrum med renthud som täck, nja, där går gränsen för mig

Peter sa...

Tar dom 4 000 spänn för en natt i Jukkasjärvi? Det var det värsta. Jo, här är det fortsatt totalt snökaos - jag ska precis skriva några rader i ett nytt inlägg om det hela. Och Bush-skämtet är kanon...