söndag 7 februari 2010

Vi lever!

Werner undrar i en kommentar på förra (bild-)inlägget om vi klarat oss i ovädret.

Svaret är ja. Vi har det hur bra som helst. Våra problem ligger på nivån att vi inte fått några dagstidningar levererade på två dagar.

Däremot rapporterade man just om ett rejält problem som många kan drabbas av. Uppemot 70 000 hushåll saknar ström i Distriktet på grund av träd som fallit ner på ledningarna. Och alla dessa kan således missa dagens stora händelse:

Super Bowl.

Ingen el, ingen TV.

Eller som en nyhetsreporter uttryckte det:

"Bjud in era strömlösa grannar. Ingen ska behöva missa Super Bowl."

Annars är det strålande vinterväder här. Sol, klarblå himmel och rejält kallt. All snö ligger kvar och barnen hoppas på att skolorna ska vara stängda i morgon, måndag.

Och på tisdag ska det dra in ett nytt snöväder.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppet är ju det sista som överger en. Vilken tur för kidsen att Fenty inte kostar på sig plogbilar!
Superbowl är väl inte det enda av intresse i sportväg hos er nu kan jag tänka. T o m DN skriver om den heta matchen mellan Caps och Pingvinerna, och framför allt då om matchen mellan NHL:s två giganter. Man talar om att kalla kriget är tillbaka, så här i sista matchen innan OS...

Unknown sa...

Hej igen! Har nu satt mig in lite mer i väderläget i DC. Herrejösses! Stan verkar ju helt lamslagen. För en gång skull verkar matbunkring ha varit motiverat. Har ni tillräckligt med käk? Vädret skulle ju tydligen fortsätta också.

Peter sa...

Hej Bob - se nytt inlägg för svar!