onsdag 15 februari 2012

Inte en enda dag i pulkabacken

Nä, det blir nog ingen riktigt vinter i Distriktet i år. I dag var det ännu en dag med runt tolv grader varmt och strålande sol. Det ser ut att bli det första året sedan vi flyttade hit utan en enda dag i pulkabacken uppe i Montrose Park...

Eftersom jag cyklade bort tre Samuel Adams nere i gymmet vid lunchtid, övergav jag familjen på kvällen och unnade jag mig tre öl tillsammans med polaren Sven på det nya stället District Commons, ett längre stenkast från hemmet. Mycket trevligt, må jag säga.

Sven och hans fru flyttade för övrigt hit mitt under ett av det värsta snöovädren som upplevts i Distriktet i modern tid - det som kallas Snowmageddon i folkmun och som totalt lamslog regionen i en vecka för drygt två år sedan. Det är onekligen lite skillnad jämfört med den här vintern.

I övrigt att rapportera: Washington Post skrev i dag (inte helt oväntat) om krisen för Caps. Enligt tidningen måste det komma in ett gäng nya spelare. Snabbt. Men jag tror inte det är lösningen. Byt ut tränaren istället, mot någon som kan ge laget lite kreativa spelidéer. Dale Hunters taktik verkar enbart handla om att "get the puck in deep" och jaga efter den.

Annars mest bara jobb och skola på alla håll och kanter.

2 kommentarer:

Annika sa...

Nej, jag har också gett upp tanken på vintern.
SÅ trist.
OCH sant, det är det mildaste vinter jag kan minnas.
Som en enda lååång höst...
TRIST.
Ja, 2010 är en vinter jag saknar. TVÅ förlamande snöstormar på en vecka!
Sen var det ju en JULblizzard 09 också!
PLUS många andra snöiga dagar den vintern...
SAKNAR!!!

Peter sa...

Ja, vintern 2009-10 kommer man nog att minnas länge. Jag kommer ihåg att hela innerstan var helt lamslagen under flera dagar. Här i vårt område tog det minst en vecka innan vägarna gick att köra på. Det var härligt bilfritt! Och skolorna var förstås stängda. Dessutom passade vår värmepanna på att lägga av i samma veva. Det var några rejält kalla dagar där...