måndag 13 februari 2012

Vi laddar upp inför VD

Cyklade bort två öl nere på cykeln bredvid värmepannan i förmiddags. Välbehövligt efter helgens intensiva godisätande. Sedan tog hustrun och jag dessutom en promenad i det vackra vädret. Så nu är jag på gång igen.

Måste fixa ett nytt hål i svångremmen.

Annars är det mest Valentine's Day (VD) som gäller här i Amerika. Som vanligt ska skolbarnen utbyta små presenter och kort och Lillebror har precis skrivit runt 25 personliga små meddelanden till sina klasskompisar och lärare. En trevlig sedvänja, även om många - enligt klassisk amerikansk genvägsmodell - bara skriver ner namnet på mottagaren på de i övrigt färdiggjorda korten.

Hustrun och jag planerar att gå ut och äta en romantisk middag. En riktig date night. Utan kids. Bordet är bokat.

I övrigt har denna måndag bjudit på jobb, en smula städning samt tillagning av en otroligt god vegetarisk tomatröra, serverad med organisk spagetti.

Nu är det hockeymatch på TV:n. Caps ligger under med 0-2 mot hajarna från San José och spelar tämligen uruselt. Allt är precis som vanligt, med andra ord. Alltmer pekar mot att laget missar slutspelet och jag tror att det är en tidsfråga innan den nya coachen Dale Hunter får gå, han med. Den förra coachen, Bruce Boudreau, gör för övrigt succé i bottenlaget Anaheim Ducks. Laget har plockat mängder med poäng de senaste månaderna.

Så kan det gå.

2 kommentarer:

Werner sa...

Kram till er alla på Alla Hjärtans Dag.

Peter sa...

Detsamma!