torsdag 10 maj 2012

Back to Sweden

Torsdag i Distriktet, solen har lyst med sin närvaro och det har varit sympatiskt svalt - bara runt 22 grader.

Jobb som vanligt under dagen, men framåt sen eftermiddag tog jag en fem kilometer lång cykeltur uppför backen till Tenley Town för att kolla in Big Brothers friidrottsträning. Det såg bra ut, så jag fortsatte cykla ytterligare fem km, innan jag bytta ut cykeln mot bilen, stack tillbaka samma väg, hämtade grabben, tankade bilen och storhandlade. 800 kalorier lättare. Motsvarande exakt fem Sam Adams. Finfint.

Det blir möjligen lite knapert med bloggande de närmaste dagarna eftersom jag med all sannolikhet tar en jobbrelaterad tur back home to Sweden i morgon, fredag. Ska dessutom passa på att umgås med äldste sonen, brorsan och hans familj - himla kul!

Frågan är vad jag ska ta med för kläder. Mössa? Vantar? Kängor? Täckjacka? Regnställ? Galonbyxor?

Får se om jag hinner skriva en eller annan rapport från den svenska huvudstaden mellan möten och jetlag... Åter i DC på onsdag om allt går som planerat.

Jag är skyldig er en matchrapport. Caps vann den sjätte matchen mot Rangers i går kväll, med 2-1. Således blir det en sjunde och helt avgörande match. Tyvärr går denna på lördag, ungefär klockan halv två på natten i Stockholm. Så ärligt talat så hoppas jag att jag missar den, oavsett om den går i svensk TV eller inte.

På tal om sport, så är det dags för Atleterna igen i morgon. Syrianska står för motståndet och GAIS bör vinna utan problem, Alltså blir det troligen förlust.

Inga kommentarer: