tisdag 8 maj 2012

Bitter förlust och Teacher Appreciation Week

Det blev en bitter förlust för Capitals i går. Laget ledde fram till sju sekunder före full tid. Då kvitterade Rangers. Förlängning. Och avgörande mål. För Rangers. Ny match i morgon och jag har på känn att gårdagens förlust lite tog knäcken på DC-gänget. Men den här säsongen bjuder onekligen på rätt många överraskningar, så osvuret är bäst. Det kan bli stolpe in och pucken är ju rund, så allt kan hända.

Har annars ägnat tidiga kvällen åt en fåfäng jakt på hornettarna - de där jordgetingarna som sedan flera år är inneboende hos oss. Jag grävde och sprutade gift och sprutade gift och grävde. Utan att se en enda ilsken hornets. De brukar svärma upp när solen och värmen ligger på, så jag får väl avvakta tills vädret blir lite bättre. I dag har det hängt regn i luften mest hela dagen.

I övrigt inte mycket att rapportera. Det är Teacher Appreciation Week på Lillebrors skola - en trevlig tradition där föräldrar och barn tackar lärarna på olika sätt. Till i morgon har vi, via vår chokladkontakt Andreas, fixat ett par fina boxar med choklad. Dessutom har Lillebror skrivit ett fint kort till magistern.

Inga kommentarer: