lördag 26 maj 2012

Memorial Day Weekend

Det är långhelg i Distriktet och massor av folk har lämnat stan och stuckit ut till stränderna. Det finns visst inte ett enda hotellrum att uppbringa i Ocean City, eller the Trash Capital of US som någon kallade det frityrosande stället.

Men stranden är kanon och vädret denna helg lämnar inget i övrigt att önska. Klaockan är strax efter 11 här på förmiddagen och det är redan 28 grader varmt och strålande sol.

Vi har lite vaga planer på att ta en endagstur ut till havet i morgon, söndag. Får se om det hinns med. Annars är poolerna öppna, så det kanske blir ett eller annat dopp här i Distriktet.

I går var vi ute och firade hustruns nya jobb på lokal, hur trevligt som helst. Sedan tog vi en långsam promenad längs floden och avrundade med glass. Georgetown är verkligen magiskt trevligt att strosa runt i under sommarhalvåret. Massor av folk, massor av uteserveringar, butikerna är kvällsöppna. Tråkigt bara att vårt andra vardagsrum, bokhandeln Barnes&Noble har stängt. Det var alltid ett givet mål efter en kväll på sta'n.

I kväll ska vi hem till några komipsar och vara sociala. Och möjligen blir det en träningstur medelst cykel i eftermiddag.

Trevligt med en lugn helg, för en gångs skull.

6 kommentarer:

Anna Karin sa...

Så förståndigt att ni firar!

Anna Karin sa...

Så förståndigt att ni firar!

Anna Karin sa...

Förlåt om jag verkar lite tjatig, men man blir darrhänt på gamla dar.

Peter sa...

Klart vi firar!

Peter sa...

Klart vi firar!

Peter sa...

Klart att jag också är en aning darrhänt på äldre dar.