måndag 7 maj 2012

Makalös GAIS-spurt

Ännu en dag vid skrivbordet. Efter lunch kunda jag dock blanda arbetsuppgifter med att följa GAIS-Mjällby via webbradion. Enligt referatet spelade Grönsvart riktigt bra, vilket naturligtvis ledde till att Gnällby gjorde mål i slutet av andra halvlek. När sedan minkfarmarna från Listerlandet gjorde 0-2 med fem minuter kvar och Atleterna fick en man utvisad, då började folk lämna Nya Gamla Ullevi.

Men det skulle dom inte ha gjort.

Först gjorde GAIS 1-2, med någon minut kvar av ordinarie speltid. Sedan - för andra gången i år - lyckades man pressa in en kvitteringsboll på övertid.

Makalöst och kul att dom lyckades rädda en poäng. Problemet är bara att laget slutat vinna. Bara en vinst på åtta omgångar.

Här i Amerika pågår för närvarande den femte slutspelsmatchen mellan Caps och Rangers. Det står 2-2 i matcher och 1-1 med en period kvar. Kan således knappast bli jämnare.

Backstrom är klart stärkt efter mötet med Lillebror i går och spelar utomordentligt bra.

I övrigt har jag klippt gräset, vattnat blommorna, hämtat barn, handlat och lagat mat. Nu ska ner och kika på sista perioden.