måndag 21 maj 2012

Blues Alley och familjekonferens

Vi var på familjekonferens på yngste sonens skola och jag kan bara konstatera att vi har en fantastisk grabb. Läraren var idel lovord, Lillebror är hur skicklig som helst i alla ämnen, är en fantastisk kompis, är rolig och inspirerande, har lätt för att fatta och är entusiastisk och på det hela taget en helt otrolig nioåring.

Så kul att höra!

Big Brother spelade på Blues Alley nu i kväll, hustrun och jag har precis kommit hem därifrån. Hur coolt är inte det? Stort också för mig, Blues Alley är ju ett klassiskt musikställe som jag hade koll på långt innan jag flyttade hit - alla stora blues- och jazzmusiker har spelat här åtminstone sedan slutet av 1960-talet.

Och nu således Big Brother's Band. De körde fem låtar och fick naturligtvis orkanartade ovationer. Och helt klart har bandet förbättrat sig rejält under året som gått. Numren satt närmast perfekt. Jag återkommer med bilder i morgon.

Syster Yster, då? Jo, hon repeterar för fullt inför sin körkonsert på onsdag kväll. Återkommer förstås med rapport.

Slutligen måste jag även rapportera att GAIS lyckades spela oavgjort i derbyt mot IFK Göteborg. Ett klart fall framåt, åtminstone resultatmässigt, med tanke på hur den här säsongen sett ut så här långt. Hyfsad publikssiffra också, i stort sett fullsatt på Nya Gamla Ullevi. Välbehövligt tillskott i den grönsvarta kassan, som ekar ungefär lika tomt som de hittills ihopsamlade stackars poängen. En seger på elva matcher är inte särskilt imponerande.

Inga kommentarer: