tisdag 10 februari 2009

Joggingtur längs the river

En del joggar. Andra äter cupcake.


Var ambitiös i morse och stack iväg på en timmes joggingtur direkt efter att ha levererat alla barn till sina respektive ställen. Jag kutade längs Potomac, en vidunderligt vacker tur på sina ställen. Drygt elva kilometer blev det, enligt den suveräna mät-webbsidan som jag brukar använda när jag vill kolla hur långt jag sprungit. Fortsätter det så här så är jag snart tillbaka i gammal god form. Och i min gamla viktklass...

Dagen har i övrigt ägnats åt en lagom blandning av arbete och fritid. Har dessutom följt omröstningen om stimulanspaketet lite halvhjärtat på distans.

Träffade senator Dodd på skolgården i morse och som vanligt var det en något märklig känsla när han dök upp i direktsändning på CNN några timmar senare. Chris Dodd är ordförande i senatens Banking Committee (motsvarar väl närmast riksdagens finansutskott, med inslag av lite närings- och arbetsmarknadsutskott, typ) och som sådan en nyckelfigur när det gäller allt som har med statliga räddnings- och stimulanspaket att göra. Och så har han ett dotter i första klass på vår skola.

Skojigt. Jag gillar höjdare som placerar sina barn på kommunala skolor. Det är mer än vad vår egen borgmästare gör. Och the Obamas valde en av DC:s absolut dyraste privatskolor till sina ättelägg. Men där kanske säkerhetsaspekten spelade in en smula.

Här är fortfarande väldigt sympatiskt väder, runt 17 grader just när jag skriver det här kl 21:26. Och värmen ska visst fortsätta. Det är bara att hoppas att inte all snö smälter bort uppe i bergen med tanke på vår planerade skidtripp nästa helg.

1 kommentar:

Taina sa...

Godmorgon!
En joggingtur på morgonen är ju störtskönt! Nu brukar jag köra på lunchen eftersom europeerna ska ha sina möten på morgonen, min tid alltså, av förståeliga skäl ;) Stimulanspaketet ja, det var massor av debatter om den igår. Och FOX Business kanalen har en helt underbar reporter (Buck tror jag han heter) som tog upp ämnet igår och han var minst sagt rabiat. Jag skrattade så jag höll på att ramla ur soffan. Han är suveränt bra! Ha en bra dag.