onsdag 4 mars 2009

Alla tiders hockey-party

Vår kompis Beth ringde plötsligt i går och berättade att hon fått några biljetter över till kvällens NHL-match på Verizon Center. Så vi tackade ja och stack dit. Och vilka biljetter det visade sig vara. Egen loge. Komplett med eget restroom, kök, välfyllt kylskåp, bardisk och skinnstolar på bekvämt avstånd från isen...

Wow.

Och det hela blev ju inte sämre när maskoten Slapshot plötsligt klättrade in i logen och skrev autografer till kidsen och villigt lät sig fotograferas.

Succé är bara förnamnet.

Hur matchen gick?Ja, det kommer jag knappt ihåg. För det var inte så mycket att minnas. Förlust med 5-2 mot Carolina Hurricanes.

Gårdagen ögnades i övrigt åt besök på kongressen pch kongressens bibliotek med min svenska polare Anders. Mycket trevligt. Återkommer med utförligare rapporter senare.

Lillebror inspekterar vårt eget kylskåp i logen.

Det pågick visst hockey också, men vi hade rätt fullt upp med att njuta av våra lyxplatser, äta chips och dricka öl och läsk.

Slapshot dök upp i vår hemtrevliga loge i tredje perioden...

... det tyckte farbröderna Erik och Anders var jättekul.

2 kommentarer:

Anna Karin sa...

Jaha, är det sådana platser, i loge med eget kylskåp. Det fattade inte jag. I så fall kan du räkna med mig på hockeymatchen i slutet av mars!

Peter sa...

Hrrrm. De biljetter jag har köpt är kanske inte RIKTIGT av samma dignitet. Inget eget kylskåp. Ingen egen toalett. Inte ens gratis popcorn. Sorry...