torsdag 12 mars 2009

Sjukstuga i DC

Lillebror vägrade äta sina bagels i morse och då förstod vi att något var fel. När hustrun sedan tog tempen visade sig att lillgrabben hade mer än 39 grader. Så ingen skola i dag. Han har istället legat i soffan och haft tråkigt och ätit några äpplen och sovit lite mellan varven. Just nu sitter han faktiskt upp och kollar in favvoprogrammet Spounge Bob - ett program jag tyvvärr inte kan rekommendera.

Hustrun går också omkring med en rejäl förkylning. Och min dito håller sig även den på en jämn nivå, verkar varken bli bättre eller sämre.

Och som om inte detta var nog, så åkte kära mor in på sjukhus i går. Misstänkt propp i ena benet. Jag pratade med henne i dag och hon lät pigg och uppåt och läkarna hade försäkrat henne att hon skulle bli bra igen. Men hon får stanna minst ytterligare något dygn på Södersjukhuset för diverse röntgen och provtagningar.

Mer om sjukvård kan för övrigt läsas på min "proffsblogg", Amerika-reportage.

I övrigt inte så mycket att rapportera. Solen skiner över Distriktet, men värmen är på väg att försvinna och i helgen ska det visst bli både kallt och regnigt. Och - tro det eller ej - man har utlovat "chans for snow" i morgon, fredag.

Yeah.

Lillebror i soffan med 39 graders feber.

Syster Yster har ägnat de senaste kvällarna åt att bygga ett pepparkakshus. Varför? Därför att det fanns byggmaterial i skafferiet. That's why.



1 kommentar:

Werner sa...

Supersnyggt pepparkakshus! Vilka konstnärliga talanger som springer fram. Man undrar var den talangen kommer ifrån?