söndag 25 mars 2012

Första hockeymatchen i år

Medan Sverige ägnade sig åt bandyfinal på Studenternas i Uppsala, stack Lillebror, Syster Yster, en av hennes kompisar och jag på NHL-hockey här i Distriktet.

Fösrta gången i år, faktiskt. Jag tänkte att man borde väl se Capitals åtminstone någon gång live och köpte andrahandsbiljetter till en i sammanhangen tämligen hyfsad summa (fördelen med att Caps spelar dåligt är att färre vill gå och se dom).

Avslagen match och rätt avslagen stämning på läktaren, men Caps spelade hyfsat i andra perioden och vann till slut tämligen komfortabelt med 3-0 över Minnesota Wild. Matchens litrare blev målisen Braden Holtby. Mycket välförtjänt. Enda svensken på plan: Marcus Johansson. Spelade hyfsat och passade fram till ett mål.

Bäckstroooom är fortfarande skadad, men har visst satt igång och träna igen efter sin hjärnskakning i början av januari.

Annars inte mycket nytt att rapportera från Distriktet. Hustrun har jobbat hela dagen, jag har jobbat halva och kidsen har mest ägnat sig åt diverse tekniska apparater eftersom vädret knappast inbjöd till uteaktiviteter.

Nyspolat och klart, Verizon Center för några timmar sedan...

Sedan var det dags för nedsläpp. 3-o blev det till hemmalaget till slut.

Tjejerna tyckte det var rätt kul...

...liksom Lillebror...

...samt bloggar'n, som testade hustruns nya kamera som bland annat innehåller en kul fish eye-effekt, vilket ju onekligen gav en ny dimension till denna vackra man.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Underbart foto!! Ny profilbild kanske?

Anna Karin sa...

Snygging!

Anna Karin sa...

En svärmorsdröm!

Anonym sa...

TACK för dagens skrattattack! Kan inte sluta titta på denna fantastiska bild! Karin