torsdag 1 mars 2012

Sommar i Distriktet

Vilken dag i Distriktet. Första mars räknas som den första vårdagen här och vilken vårdag det blev. Eller sommar rentav: Drygt 20 grader varmt, strålande sol och årspremiär för kortbyxorna.

Jag intog en lunch bestående av organisk youghurt, dito müsli samt någon macka med oorganisk Kalles kaviar därtill (left overs från i julas) ute i trädgården och det var så varmt i solgasset att det nästan var jobbigt.

Så hett så man längtade efter ett dopp i havet. Eller åtminstone en dag på stranden. Och värmen ska visst hålla i sig ett par dagar framåt. Vete katten hur det blir med den planerade skidåkningen på söndag.

I övrigt att rapportera: Big Brother är ledig i morgon, fredag, och har försvunnit hem till en kompis. Syster Yster är också ledig, men ska repetera sin musikal på skolan hela dagen. Lillebror har en vanlig skoldag och har redan lagt sig efter en intensiv torsdag som gav ett rejält skrubbsår på höften (kick ball), såromläggning av skolsköterskan, play date med en kompis och diverse annat smått och gott.

Hustrun och jag ägnade en del av kvällen åt ett party på House of Sweden tillsammans med bland andra gode vännen Sven. Mycket trevligt.

Slutlige kan jag konstatera att Göteborgs-Atleterna värvat gamlingen Jeffrey Aubynn, som tidigare vunnit allsvensk guld med både svärfars bollklubb från Halmstad (för tolv år sedan) och med Malmö IffIff. Vinnartyp, med andra ord. Jag har alltid gillat Aubynns attityd och spelsinne. Men han har ju inte blivit yngre med åren, direkt. Hmmm.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har sagt det förut och säger det igen: Washington verkar varkligen ha det perfekta vädret och de mest perfekt balanserade årstiderna. SJälv toppade jag med 31 grader på kontoret igår. Kanske dags att köpa en fläkt...?

Werner sa...

Och här var det några plusgrader, strålande sol och så småningom mojnade vinden. Härlig vårfredag med andra ord.
Åt en härlig vårmiddag på Wärdshuset i sällskap med Anna, vårt äldsta barnbarn.

Peter sa...

Fläkt är bra. AC är ju ännu bättre - men kostar väldigt mycket mer...

Låter härligt, Werner!