måndag 12 mars 2012

Sommartider och amerikansk sommartid

Sommarvärmen fortsätter i Distriktet. Det ska bli mellan 22 och 25 grader varmt hela veckan. Det är sydsydvästen som tar med sig karibisk hetta - och en del fukt dessutom. Det blir ömsom regn ömsom sol de närmaste dagarna. Naturen exploderar. Det växer så det knakar.

Lämpligt nog infann sig denna värme lagom till sommartiden - vi ställde om klockorna i går vilket plötsligt ledde till att det är fem timmars tidsskillnad till Sverige jämfört med normala sex. Vilket i sin tur ledde till att det strulade till sig kring ett sedan länge planerat videomöte i morgon.

Så kan det gå. Det löser sig förhoppningsvis.

Trots dagens fantastiska väder har jag suttit inne framför datorn i stort sett hela dagen. Plikten framför allt som han sa, den gamle kungen, Fram mot kvällningen fick vi kärt besök, hustruns kusin Anna kom inflygande från Stockholm med väskan fylld av svenskt godis. Hon ska stanna i ett par nätter, för att sedan flyga vidare upp till The Big Apple på onsdag morgon. I morgon ska hon bland annat besöka Lillebrors skola, prata med rektorn och bli guidad runt av Lillebror själv!

I övrigt att rapportera: Big Brother skadade sig på dagens friidrottsträning. Klassisk sprintskada, sträckt hamstring. Eller känning lårets baksida som det brukar heta på fotbollsspråk. Återstår att se hur länge han kommer att gå med detta.

2 kommentarer:

Taina sa...

Vojne, vojne vad dessa tidszoner kan ställa till det. Jag kan meddela att jag fick samma bekymmer nu när vi ställde om men inte resten av världen. Suck.

Hoppas storebror repar sig snart.

Hur många Sam har det blivit nu då?

Peter sa...

Dåligt med Sam den här veckan. Ska ta tag i den biten när jag hinner. Jag har nästan lika mycket att göra som du just nu. Men bara nästan...