torsdag 29 mars 2012

Varför inte koordinera loven?

Inte särskilt mycket att berätta från Distriktet. Pojkarna är i skolan, tjejerna är kvar i Florida och jag sitter vid min datamaskin och jobbar och jobbar och jobbar.

Tog dock en kort paus i arbetet, tog ut cykeln och stack iväg på en runda under eftermiddagen. Tog vägen söderut längs floden, passerade Lincoln Memorial, tog bron över till Virginia och sedan på andra sidan floden upp till Key Bridge. Sedan back home in Georgetown. Totalt nio kilometer, snittfart drygt 23 km/h och 340 borttrampade kalorier.

Måste säga att det är betydligt roligare att cykla på riktigt, jämfört med att gå ner i vår källare och bestiga träningshojen...

I morgon är det sista dagen för grabbarna i skolan, sedan är det springbreak. Samtidigt börjar Syster Yster skolan efter sin break... Väldigt kul att de koordinerar skolloven här i stan. Inte. Ur det perspektivet är det inte optimalt att ha tre barn i tre olika skolor. Tror inte att vi haft en enda gemensam springsbreak någonsin sedan vi flyttade hit för snart fem år sedan.

Ja, nu ska jag kolla tredje perioden mellan Caps och Bruins. 0-0 så här långt. Det får väl betraktas som ett fall framåt.

Inga kommentarer: