tisdag 13 mars 2012

Sportrapport och nya primärval

Och så över till sporten:

GAIS' supporterklubb Gårdakvarnen valde för några dagar sedan den klassiska krogen Gamle Port som uppladdningsställe inför hemmamatcherna. Lite senare exploderade en sprängladdning där. Sedan var det dags för årsmöte häromdagen. Jag hade tyvärr inte möjlighet att närvara, men enligt rapporterna gick föreningen med 8,3 miljoner kronor i förlust förra året. Dessutom behöver högkvarteret Gaisgården renoveras och fixas till för ett antal miljoner.

Hejåhå. Det ser bra ut inför den allsvenska premiären.

Å andra sidan har klubben tydligen fattat beslut om att bli den första allsvenska föreningen som ska bli miljöcertifierad. Elbilar till spelarna, solceller på Gaisgården, helt genomförd återvinning och returhantering. Glädjer ett gammalt miljöhjärta. Svartgrönt goes mer grönt.

Dagen har varit fantastisk - uppemot 27 grader varmt. Det var så varmt att AC:n satte igång. I övrigt: zappar mellan primärvalen i sydstaterna Mississippi och Alabama (Santorum verkar gå otippat bra) samt Caps mot N Y Islanders (Caps ligger under med 2-4 inför sista perioden, två självmål).

Och sedan äter jag på tok för mycket godis och har inte cyklat bort en kalori på två dagar. Ajaj. Fast i morgon är en ny dag.

Inga kommentarer: