fredag 16 september 2011

Fotboll för hela slanten

Nej, det var ingen höjdare. GAIS förlorade hemmamatchen mot Suulo Vaatovaaras gamla klubb IFK Norrköping, bottenlag i allsvenskan.

Jag satt klistrad vid sportradions webbsändning (utmärkt som vanligt) och efter en bra inledning verkar Atleterna ha tappat all sans och vett i andra halvlek. Två snabba mål av Peking. Sedan var det kört. Det kändes igen på något sätt. Tillbaka i de invanda hjulspåren, liksom.

Nog om det.

Roligare då att berätta att Big Brothers skollag vann sin första match för säsongen. 2-0 i torsdags kväll mot Sandy Springs och storebror passade till ett av målen. Jag övervakade eftermiddagens träning och blev imponerad av grabbarnas utveckling. Det är en helt annan tyngd och kraft och teknik i laget nu, jämfört med i middle school förra året. På tisdag ska de möta lokalkonkurrenten Field School. Matchrapport utlovas.

Mera fotboll: Även Lillebrors säsong drar igång. Tyvärr har vi dragit en total nitlott när det gäller tid och plats för matcherna: Lördagsmorgnar klockan 8:30 borta vid Trinity College - en dryg halvtimmes bilfärd hemifrån. Start i morgon bitti.

Bye, bye, slappa lördagsförmiddagar...

I övrig kan meddelas att vi för en gångs skull gick ut och åt på restaurang denna fredagskväll och att husmusen åter skådats i köket.

Inga kommentarer: