söndag 4 september 2011

Labor Day Weekend med kräftor från Ajkia

Vi firar Labor Day weekend här i Distriktet. Själva Labor Day, som inte påminner det minsta om 1 maj hemmavid, är i morgon, måndag. Traditionellt markerar dagen slutet på sommaren. Skolorna drar igång, folk kommer tillbaka från några veckors augustisemester, de kommunala utomhuspoolerna stänger...

Vi markerade helgen genom att parta loss med en kräftskiva här på Dumbarton Street i går kväll. Våra vänner Marissa och Andreas kom över med ett par kartonger goda skaldjur, inköpta på Ajkia. Dessutom var Andreas barndomsvän Björn med. Han mellanlandar i DC på väg till Seattle, där han ska plugga på college i ett år.

Vi hade en sällsynt trevlig kväll, som inte blev sämre av att kompisen Nina så småningom dök upp sådär lite lagom jetlaggad efter att ha rest från Stockholm på morgonen. Dessutom var Lillebrors kompis H här på sleep over. Fullt hus, med andra ord.

Denna söndag har ägnats åt diverse aktiviteter av allehanda slag i drygt 30-gradig värme. Bland annat har Lillebrors fotbollsträning kommit igång igen. Dagen avrundades med grillning på bakgården - kyckling och hamburgare. Oerhört gott.

Dagens roligaste händelse: Efter träningen åkte Lillebror och jag och handlade på Safewaay. Och vem stod framför oss i kön om inte senator Joe Lieberman. Han hade frun med sig, handlade mest frukt och grönsaker och bar kortbyxor. Hans ben hade inte sett mycket av solen den gångna sommaren, kan jag meddela.


Kräftskiva i går.

Inga kommentarer: