lördag 24 september 2011

Mycket sport nu

Jag måste börja dagens inlägg med att framföra mitt djupt kända deltagande med svärfar och svärmor i Halmstad; På grund av förlusten mot Syrianska tidigare i kväll, är det nu definitivt kört för Bollklubben.

Med andra ord: Nästa säsong blir det inga allsvenska matcher på Örjans. Superallsvenskan väntar för HBK.

Om det nu är en tröst i bedrövelsen... Jag vet hur det känns. Jag har varit där. Och det finns en väg tillbaka. Tro mig.

Själv ser jag fram mot GAIS-matchen mot de blivande svenska mästarna från Helsingborg i morgon, söndag. Matchen börjar av någon obegriplig anledning redan klockan åtta på morgonen, amerikansk tid. Så jag får väl ställa väckarklockan. Men det är smällar man får ta.

Denna lördag i Distriktet har annars varit intensiv. Shopping och sleep over (borta) för Syster Yster, födelsedagskalas och sleep over (borta) för Lillebror och baseballmatch och sleep over (hemma) för Big brother.

Jag har sysselsatt mig med att köra alla kids hit och dit hela dagen, känns det som. Men jag tog en paus i körandet på eftermiddagen och stack med Big Brother och hans kompis John till the Ballpark och kollade in the National's näst sista hemmamatch för säsongen. En baseball-galen kompis hade i sista stund fått förhinder och gav oss biljetter till matchen.

Och vilka biljetter! Vi satt tio meter från third base.

Inte för att spelet blev roligare för det. Jag har onekligen väldigt svårt att fatta poängen med baseball, även om jag vid det här laget har bra koll på regler och taktik.

Det är ju så tråkigt!

När till och med spelarna gäspar och håller på att somna mellan varven, så förstår man att det här spelet kanske inte är världens mest upphetsande.

Nåväl. Nats vann i alla fall med 4-1. Ska bli intressant att se om GAIS kan nå samma resultat mot HIF. Återkommer med rapport.

2 kommentarer:

Anders sa...

Tack för omtanken, vi bär det med fattning. Jag och svågern G satt på läktaren i eftermiddagssolen och såg HBK slås ut. Inför matchen mötte jag "Texas" och framförde hälsningar från dig. Han returnerade uppskattande. We'll be back!

Peter sa...

Bra inställning där. Tänk positivt, biljetterna lär t ex bli billigare och så blir det ju derby mot FFF. Och Bajen-match.