onsdag 2 november 2011

Presidenten tittade förbi

Vi tog ledigt någon timme för att hälsa på presidenten, som kom förbi en sväng strax före lunch i dag. Det var trevligt att träffas, även om vi inte hann kommunicera så väldigt mycket. Men vi vinkade glatt till honom i alla fall.

Obama var i Georgetown för att hålla tal om sitt program för att öka sysselsättningen och redan i går var förberedelserna nere vid floden i full gång. Jag var på ett möte på House of Sweden tidigt i morse och gick längs parken tillbaka hem. Redan då var det mesta klart, talarstolen var på plats, liksom säkerhetbågen som alla inbjudna sedan var tvungna att passera.

Dessutom flera hundra personer från Secret Service, parkpolisen, metropolisen och diverse annat folk. Och detta var alltså tre timmar innan själva talet. Snacka om att skapa sysselsättning!

Hur som haver - det är alltid kul att se stolleprovet. Och vi är ju gamla polare med the Obamas, barn i samma klass å allt det där...


Vi väntar på the President. Vackert väder som synes.


Motorcyklisterna kommer först. De är som tuppar - älskar att visa upp sig och sina konster


Sedan själva motorcaden, som sägs innehålla i snitt 40 fordon, inklusive en ambulans längst bak.


Gissa om den här killen jobbar för Secret Service.


Efter 20 minuter åkte presidenten tillbaka hem. Han vinkade glatt till oss som samlats på trottoaren. Tyvärr fick jag inte med det på bild, eftersom jag var upptagen med att vinka tillbaka.


Inga kommentarer: