lördag 12 november 2011

Seger i säsongsavslutningen

Lillbrorsans fotbollslag Penguins gick igenom hela höstsäsongen obesegrade, även om det var en tuff sista match i dag, lördag. Vinst med 6-5 efter en risig första halvlek, men desto bättre andra. Lillebror fick en finfin trofé att sätta på prishyllan. Nu är det vinteruppehåll i några månader innan vårsäsongen sparkar igång i april.

I övrigt en tämligen lugn lördag här i Distriktet. Syster Yster och jag var ute och trängdes med tusentals andra i vårt lokala shoppingdistrikt och lyckades efter viss möda komma hem med en uppsättning kläder till kommande kör-konserter. Vi kände oss båda rätt nöjda över insatsen.

Big Brother tillbringade natten hos en kompis i Maryland och slog personligt rekord i grenen "ensamåk i tunnelbana" när han tog sig hem på egen hand, medan jag var med Lillebror på matchen. Barnen växer upp och klarar av allt mer på egen hand. Det är både kul och lite skrämmade på samma gång.

Själv klarade jag av att laga en enastående god middag samt kolla in kvällens Caps-match (förlust på övertid) och GOP-debatten - samtidigt. GOP är den allmänt vedertagna förkortningen för republikanerna (Grand Old Party) och deras åtta kandidater diskuterade utrikes- och säkerhetspolitik denna kväll. Det blev väl ingen kioskvältare, direkt. Rick Perry brukar ju vara en säker underhållare i de här sammanhangen (se t ex hans insats här), men inte ens han lyckades trampa i klaveret den här gången.

Tråkigt var ordet sa Bull.



Den klassiska lagbilden efter säsongens sista match. Duktiga pågar (lagets enda tjej kunde inte vara med den här gången).


Glad fotbollsspelare med fint pris.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis lillebror! Snyggt jobbat!! tycker moster Karin

Anna Karin sa...

Vilket fint pris, grattis!

Hanna sa...

Harligt jobbat! Grattis till Lillebror!
kramar fran moster hanna o co