torsdag 29 maj 2008

Lite blogg-tips

Någon undrade om min nya enkät; Vem är kapten Lundgren och Texas? Jo, kapten Lundgren är Fredrik Lundgren, lagkapten och outtröttlig mittfältare i GAIS. Han borde självklart varit med i EM-truppen. Totalmiss av förbundskaptenen. Per Texas Johansson, vänsterback, är också en gammal GAIS:are, dock numera i Halmstads BK. Med sin glöd, ambition och kompetens är det väl närmast skandal att Lagerbäck lyckats med att inte ta ut honom till EM.

Båda kan läsas via sina bloggar. Kapten Lundgren skriver i GP. Texas har en egen webbplats, där han kommenterar stort och smått - inte bara fotboll.

När jag ändå är på Internetspåret. Här är några andra webbtips med fotbolls- och GAIS-anknytning:

Den gamle hjälten Pelle Blohm, som trots kort speltid i GAIS blev närmast kultförklarad ("Blohm står när de andra faller" sjöng klacken), skriver intressant om fotboll, musik och samhälle på http://www.blohm.se/. Och Kroptotkin är alltid mycket läsvärd på sin blogg Självgod och bitter, där han nagelfar fotboll, politik, stadsplanering och en hel del annat.

I övrigt: Har precis sprungit 17 kilometer. Och vågen visade (efter löpningen, men i alla fall) på 75,5 kilogram. Så lite har jag nog inte vägt på de senaste 20 åren. Det här landet inspirerar till ett hälsosamt liv...

Inga kommentarer: