söndag 4 maj 2008

Uppdatering

Ett av dotterns konstverkt. Ett monster, typ.

Storebrors alster från "Digital Art".

En konstnärinna på sin utställning.


En intensiv helg börjar gå mot sitt slut och det är dags för en summering:
Fredag: Annika och Carro flög tillbaka till Sverige. Vi andra gick på release-party på kvällen. Den nya boken om vår skola var färdig och firades ordentligt med smårätter och bubbelvin. Jätteroligt. Sedan ramlade vi hem och åt pizza. Jag och Johan satt ute till sent i den oerhört sköna kvällen och drack vin och löste världsproblemen.
Lördag: Tidigt uppe. Vi stack ut och köpte presenter till Ingrid som hade 50-årsfest samma dag. Det blev belgisk choklad i en specialbutik, där expediten visade sig vara svensk, vilket ledde till att vi fick 20 procents rabatt. Sedan gick vi till den fina vinbutiken och köpte ett lokalt rödvin som vi tänkte kunde passa bra till chokladen. Hemma hos Ingrid var det sedan öppet hus med massor av folk. Vi gick hemåt framemot kvällningen och köpte med oss färdig mat på vägen. Återigen kvällssittning i trädgården - runt 25 grader varmt fram till halv elva, då det plötsligt började regna.
Söndag: Morgonen ägnades åt friidrott borta på vår lokala racetrack. Sprint, medeldistans, längdhopp och tresteg. Sex barn svettades och kämpade och det slogs rekord på alla håll och kanter. Sedan gick vi på konstutställning på barnens konstskola. Båda kidsen hade alster med. Kvällen avslutades med en fantastisk middag och barnen samlades kring en Indiana Jones-film till efterrätten.
Nu glider vi in i vardagen igen. I morgon lirar GAIS mot Peking kl 1 pm, lokal tid. Återkommer med min expertrapport.


Vi sjöng för Ingrid:

1 kommentar:

ginna sa...

Jättefina konstverk! Jag älskar monstret. Och Lukas är en ny Edward Hopper.
greetings from Indy