tisdag 5 januari 2010

Jag slutar klaga på kylan

Okej, jag ska sluta klaga på att det är kallt här i Distriktet. Ser att det är 26 minusgrader i Stockholm just nu, runt kl 4.30 på morgonen svensk tid. Det är onekligen något värre än våra i sammanhanget tämligen blygsamma minus 1 (som dock känns betydligt kallare!).

Sedan vill jag också göra en liten rättelse. Min hustru påpekade taktfullt att jag sannolikt inte menade den för alla okända rockgruppen Green on Day i det förra inlägget, utan troligare den mer kända Green Day. Det är i alla fall den gruppen som spelat in en låt med titeln American Idiot. Vilket möjligen visar vilken mossig American Idiot jag utvecklats till.

Själv tycker jag, vilket säkert flera av er redan hört till leda eftersom vi äldre och förvirrade män älskar att upprepa oss ständigt när vi någon enstaka gång lyckas hitta någon rolig formulering, att Talking Heads fortfarande är bland det mest moderna som går att lyssna på.

Dom heter väl Talking Heads?

2 kommentarer:

Olle J. sa...

Ah, tala om värdret! -25 grader i Uppsala klockan nio på förmiddagen. Då tog jag ändå och cyklade lite senare (ja, denna kommentar är inte minst ett sätt att få igång känseln i fingrarna igen!) för att få hjälp av solen, som givetvis inte hjälpte nämnvärt.

Den enda på kontoret verkar det som, tydligen en väldigt kristen arbetsplats där trettondagen tas på allvar.

Annars tror jag det heter texting heads nuförtiden.

Peter sa...

Jag menade naturligtvis Texting Heads... Jo, Uppsala är ett köldhål. Förutom allt annat.